Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pobieraczkiem.

MenoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż dzisiaj do mnie pocztą przyszła wiadomość abym wpłacił 94,80zł do pobieraczka ponieważ nie zrezygnowałem wtedy gdy był ten okres 10 dni. Zarejestrowałem się na pobieraczku mając 13 lat i od tego czasu mnie nic nie obchodziło, czytałem że pobieraczek ma pozwy sądowe i ma za to jakby przeprosić że tak nabierali ludzi. Dziś gdy spojrzałem na pocztę zobaczyłem że to dostałem i nie wiem co robić możecie mi doradzić bądź dodać jakąś radę?

76561198056612716.png

Opublikowano

nie płać mi też to przysłali 4 miechy temu i do dzisiaj nie zapłaciłem :D i nic więcej nie przyszło :D

BBEDAB064D0FA383.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

haha kumplowi pozew[idiota wiem żeby adres rl podawać xD] do sądu <fake> przyszedł z pobieraczka że nie spłacił 2k+ zł [rotfl?]

to fake wywal to zmień poczte[etc] nic ci nie zrobią.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

To oszuści

Nieprawda w regulaminie ktorego nikt nie czyta jest pewien punkt. Ja na tym mialem 3 konta i mi przyszla jakas wiadomos to napisalem im ze chuja im zaplace i niech mnie podadza do sadu

Opublikowano

Nie płać ja miałem takie coś z rok temu to powiedziałem im że dostaną wezwanie do sądu i nic więcej nie pisali ;)

Opublikowano

A moim zdaniem niepotrzebny jest ten spam @UP Wiem chcieliście go utwierdzić w tym że jest bezpieczny ale ja tym oto jednym postem zamykam temat.

Miałeś 13lat więc byłęś nie pełno letni, każda umowa jaką podpisałeś ( także te internetowe jak pobieraczek ) jest nie ważna bo dzieci nie mogą przecież podpisywać dokumentów :P

Już teraz możesz być spokojny umowa jest unieważniona.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dobra można zamknać temat, byłem po poradę prawna i powiedział że ten papierek można bez problemu wyrzucić dzięki za chęć pomocy.

76561198056612716.png

Opublikowano

Hehe , tak na marginesie korzystam z ich oferty już chyba z 8 miesięcy , przysyłają mi wiadomości , groźby a ja leje na nich.

Anonymous też to raz zhackowali , było na WP.

Opublikowano

W regulaminie jest napisane że biorą za to opłaty, nie czytacie a później sie dziewicie. Fakt że regulamin jest oczojebny i nikomu nie chce sie czytać...

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...